ניסו לרצוח יהודים והעלו לטיקטוק

מטען. ארכיון. צילום: דובר צה"ל
לילה של טרור: בתוך כ-4 שעות התרחשו פיגועי טרור רבים בכבישי יהודה ושומרון • יהודי נפצע קל מרסיסים בידו • לאחר שהשליכו מטענים ובקת"בים - העלו המחבלים תיעוד לטיקטוק

מספר לא ייאמן של אירועי טרור בכבישי יהודה ושומרון: בתוך כ-4 שעות התרחשו לפחות 7 אירועי זריקות אבנים, בקבוקי תבערה, מטענים, צמב"רים וסינוור נהגים באמצעות לייזר.

בכביש 55 בין נבי אליאס לקרני שומרון, מחבלים השליכו 2 מטענים ובקבוקי תבערה לעבר רכבים. מטען אחד התפוצץ אך ב"ה הסתיים האירוע ללא נפגעים. כוחות הביטחון ניטרלו מטען נוסף אשר אותר לא התפוצץ. הערבים תיעדו את הפיגוע והעלו לטיקטוק.

סמוך לישוב יקיר נפצע נהג אוטובוס במצב קל מרסיסים בידו לאחר שמחבלים רגמו אותו באבנים. הוא טופל במקום.

האוטובוס שנפגע. צילום: הצלה ללא גבולות

בהצלה ללא גבולות מספרים כי בדרך נס לא איבד הנהג שליטה על האוטובוס. מוקדם יותר באותו הכביש מחבלים זרקו אבנים לעבר רכבי יהודים. ללא נפגעים.

האבן שזרקו המחבלים

בשיטה נוספת אך ככל הנראה לא חדשה, ניסו הערב (חמישי) המחבלים לפגוע ביהודים בכבישים: סמוך לגבעת אסף, בזמן שהשליכו אבנים לעבר רכבים, סנוורו הערבים נהגים באמצעות לייזר וכן בבית ענון – כפר הסמוך לקרית ארבע, מחבלים ניסו לסנוור נהג אוטובוס אך ב"ה לא נגרמה תאונה.

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

ממשלת החמאס מאפשרת קריאות אללה וואכבר בשער שכם אבל דגל ישראל אסור

סילוואד: מאות בלתי מעורבים בצעדה לכיוון הבית של המחבל שחוסל באות הזדהות עימו.
מזהים את הפועל בניין שהעסקתם כי הוא הרבה יותר זול?

האלימות בשמאל לא פוסקת: אחרי שארגוני שמאל קיצוני קראו להגיע ולהתעמת עם ח"כ בן גביר - פעילי שמאל זרקו לעברו ביצים וניסו לתקוף אותו פיזית

עוד ציוצים...
הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק