נחל חדרה עלה על גדותיו – תושבי מעוז צבי נצורים • צפו

התושבים הנצורים. צילום: וועד הישוב מעוז צבי
איילת השחר תושבת הישוב: "לא מבינה למה הילדים שלנו צריכים להיות בני ערובה במשחקים פוליטים של ראש ממשלה ושר בטחון"

96 בני אדם בהם כ 60 ילדים נצורים בישוב הצעיר מעוז צבי שבצפון השומרון. התושבים היו בדרכם להפגין מול ביתו של שר הבטחון בני גנץ בדרישה להסדרת הישוב, כאשר נוכחו לדעת כי נחל חדרה עלה על גדותיו והוא חוסם את דרך הגישה היחיד לישוב.

העיכוב הגדול באישור הסדרת הישוב כפי שהובטח עי ראש הממשלה הביא לכך שבין השאר לא נסלל כביש בטחון לישוב ולא נסלל כביש מסודר לישוב כך שגשמים מביאים להצפת נחל חדרה וחסימת הגישה לישוב.

צילום: וועד הישוב מעוז צבי

רבש"צ הישוב משה שניידר אומר בכעס: "זו חרפה, מפקירים כאן תושבים, גם בטחונית וגם בטיחותית, אנחנו כלואים כי אין לנו כביש גישה, 6 שנים שלא קיבלתי שכר כי הישוב שלנו לא מוסדר אז אני פועל בסמכות צבאית ללא תשלום. אנחנו שומרים על לב המדינה בגופנו, לא מגיע לנו תשתיות?".

איילת השחר דויטש אם ל 4 ילדים המתגוררת בישוב מעוז צבי: "היום נאלצתי לדחות ניתוח שהבת שלי בת 8 חודשים צריכה לעבור כי אנחנו נצורים כאן, לא ניתן להשיג אוכל לילדים. די להפוך את הילדים שלנו לבני ערובה במשחקים פוליטיים בין ראש הממשלה לשר הבטחון".

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

Twitter feed is not available at the moment.

הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק