מרגש: בפעילות משותפת שהתקיימה היום (חמישי) בשעות אחר הצהריים, קיימו עשרות לוחמי משמר הגבול ועשרות מתנדבים מעמותת 'אחיעד' פעילות משותפת של חלוקת עשרות סלי מזון למשפחות נזקקות וקשישים בשכונות דרום תל אביב.
הפעילות החלה במתחם 'בית השוטר' בתל אביב, כאשר תחילה עסקו הלוחמים באריזת מצרכי המזון שנרכשו ע"י 'אחיעד' בארגזים. לאחר מכן, קיבלו הלוחמים תדרוך מפיו של מנכ"ל 'אחיעד', יצחק וסרלאוף, בנוגע למשפחות הנזקקות והקשישים אליהם צפויים היו הלוחמים להגיע. לאחר מכן, יצאו הלוחמים מהמתחם והחלו בחלוקת הסלים.
במקביל לפעילות בבית השוטר, גם במשרדי 'אחיעד' שבנווה שאנן עסקו מתנדבי העמותה באריזת סלי מזון, ויצאו לחלוקתם בבתים. פעילות החלוקה התבצעה בנפרד, לאור מגבלות הקורונה. בנוסף לכך, במשרדי 'אחיעד' הוקם חמ"ל של מתנדבי העמותה על מנת לנתב את המתנדבים ואת לוחמי מג"ב לבתיהם של הקשישים והמשפחות הנזקקות.
מנכ"ל עמותת 'אחיעד', יצחק וסרלאוף: "על רקע משבר 'הקורונה', מצבם של רבים מתושבי דרום תל אביב הורע פי כמה ממצבם העגום עוד קודם לכן. הפעילות החשובה והמרגשת שעשינו היום, בשיתוף פעולה עם לוחמי מג"ב הנפלאים, היא עוד צעד לחיזוק רווחתם של המשפחות והקשישים. דווקא בימים בהם אנו עדים לפילוג ושיסוי בעם ישראל, חשוב להרבות אחדות וקירוב לבבות".