מורא מקדש, האומנם? | טור אישי – יאיר קהתי

לא אכנס לדיון האם מותר או אסור לעלות להר הבית, ברצוני להתייחס רק לנקודה אחת שגם תנועת 'מורא מקדש' מודה בה. בחוברות השונות שלהם מדובר על כך שיש צורך למנוע את חילול ה' מצד הערבים במקום.

לדוג': החוברת האחרונה (מס' 7) פותחת במכתב רבנים שהתנועה החתימה, במכתב, בין היתר, נאמר "מובן שאין הר הבית שייך לערבים… על הממשלה וכוחות הבטחון, לעשות ככל שניתן, ע"פ ההלכה,כדי להפסיק את חילול הקודש הנעשה בהר קודשנו ע"י הערבים". בהמשך החוברת מובא מכתב של הרב יעקב אריאל בו נכתב "ואכן יש ללחוץ על המשטרה שתשמור יותר על כבוד ההר הקדוש לנו. לדוג', עליה למנוע את חילול הקודש הנעשה ע"י נערים המשחקים שם כדורגל".

ומכאן אני רוצה לשאול את אנשי 'מורא מקדש', אם כבוד הר קודשנו באמת חשוב לכם?למה אינכם מוחים ולו במעט, כנגד חילול ה' הנורא נגד השועלים בהר הקודש?

הרי כנגד עליית יהודים להר אתם משקיעים עשרות אלפי שקלים,כותבים חוברות, פותחים דוכנים,מעבירים שיחות ומתרוצצים מרב לרב כדי שיוקיעו את עולי ההר 'מחללי הקודש'. האם שלחתם מכתב אחד למשטרה או לשרי הממשלה שימנעו משחקי כדור בהר?

האם עשיתם הפגנה אחת למען העניין? (כמו שאתם עושים הפגנה כל חודש כנגד הרפורמים בכותל.) בלוגו שלכם כתוב "שומרים על קדושת הר הבית", האם לא צריך לשמור על הר הבית מפני השועלים שמהלכים בו?

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

ממשלת החמאס מאפשרת קריאות אללה וואכבר בשער שכם אבל דגל ישראל אסור

סילוואד: מאות בלתי מעורבים בצעדה לכיוון הבית של המחבל שחוסל באות הזדהות עימו.
מזהים את הפועל בניין שהעסקתם כי הוא הרבה יותר זול?

האלימות בשמאל לא פוסקת: אחרי שארגוני שמאל קיצוני קראו להגיע ולהתעמת עם ח"כ בן גביר - פעילי שמאל זרקו לעברו ביצים וניסו לתקוף אותו פיזית

עוד ציוצים...
הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק