מד"א יפסיקו את פעילותם בחלק מיישובי יו"ש

ארגון מד"א, מגן דוד אדום, הודיע הבוקר (רביעי) שהחל ממחר הוא יצמצם את פעילותו באיזור יהודה ושומרון. הצימצומים מגיעים בעקבות מחלוקות תקציביות עם המדינה.

בעקבות הצימצומים מד"א תפסיק את פעילותה בטלמון, מגילות ותקוע. בביתר עילית תופסק פעילות הנט"ן, האמבולנס יופעל במתכונת 24/7. כמו כן, האמבולנסים במעלה אדומים ובגבעת זאב יפעלו ממחר בין השעות 8:00-18:00 בלבד.

נזכיר כי גם בשנה שעברה הודיעו במד"א כי הם יפסיקו את פעילותם במספר יישובים ברחבי יהודה ושומרון גם כן בשל שיקולים תקציביים, אך לאחר התערבות של ראש הממשלה, מד"א נסוגו בהם מההחלטה ברגע האחרון.

ראש מועצה אזורית מטה בנימין, ישראל גנץ, אמר בתגובה להתנהלות של מד"א:״הנהלת מד"א מסכנת את חיי מתיישבי יהודה ושומרון ובנימין בפרט. כנראה שנוח לארגון לנהל מאבקים מול המדינה דווקא על הגב של מתיישבי יהודה ושומרון- גם אם מדובר בסיכון חייהם״.

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

ממשלת החמאס מאפשרת קריאות אללה וואכבר בשער שכם אבל דגל ישראל אסור

סילוואד: מאות בלתי מעורבים בצעדה לכיוון הבית של המחבל שחוסל באות הזדהות עימו.
מזהים את הפועל בניין שהעסקתם כי הוא הרבה יותר זול?

האלימות בשמאל לא פוסקת: אחרי שארגוני שמאל קיצוני קראו להגיע ולהתעמת עם ח"כ בן גביר - פעילי שמאל זרקו לעברו ביצים וניסו לתקוף אותו פיזית

עוד ציוצים...
הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק