יצהר: קטין לאחר ניתוח נעצר במיטתו – ושוחרר לאחר מספר שעות

הקטין
אביו של הקטין: "מעירים משפחה שלמה, גורמים למהומה, פשוט אטימות - המשטרה גורמת לדור של ילדים לאי אמון במשטרה, לאי אמון במדינה והכל בגלל אפס שיקול דעת של שוטרים. חבל"

קטין לאחר ניתוח, נעצר הבוקר (ראשון) בסמוך לשעה 5:00 בעת שישן בביתו ביישוב יצהר. שוטרים שהגיעו לביתו של הקטין, העירו את כל בני המשפחה, ועצרו את הקטין.

הקטין, מתאושש בביתו מתאונת דרכים קשה, אותה עבר בשבוע שעבר, אשר בעקבותיה הוא נאלץ לעבור ניתוח מורכב בידו אשר עדיין מגובסת בעקבות הניתוח. השוטרים התעלמו מתחינות הוריו, אשר ביקשו מהשוטרים שלא לעוצרו בשל מצבו הרפואי המורכב, ובשל כאבים עזים מהם סובל. הקטין נלקח פצוע לתחנת המשטרה שם נחקר בחשד לאירוע מלפני מספר שבועות, ושוחרר מיד בסיום החקירה.

בתחנת המשטרה התלונן הקטין על כאבים עזים, אך לא קיבל כל מענה מהשוטרים. עו"ד עדי קידר מארגון חוננו אשר סייע לקטין מסר "צו מעצר לקטין, הינו המוצא האחרון לאחר שנעשו כל הניסיונות לזמנו בצורה מסודרת לחקירה, דבר אשר לא נעשה בענייננו. משטרת ישראל רצה ומוציאה צו מעצר, מבצעת את הצו בשעת לילה מאוחרת ולא מתחשבת במצב רפואי מורכב – זה נראה שמישהו מחפש פה מעצרי ראווה והפחדה, ולא אכיפת חוק בשיקול דעת וע"פ הדין. אני אומר בצער, אבל נראה שמשפחה בת"א היתה מקבלת יחס אחר. אני קורא לשר הממונה, אמיר אוחנה, לבדוק היטב מה קורה במחוז ש"י".

אביו של הקטין "משטרת ישראל, מגיעה לביתנו באמצע הלילה, מעירה את כל המשפחה, מעוררת מהומה, מפחידה את הילדים הקטנים, אנחנו מסבירים להם שמדובר בילד אחרי ניתוח, עם גבס וטיפול רפואי, ואין עם מי לדבר. השוטרים לא מקשיבים, פשוט אטימות. אחרי כמה שעות הוא משתחרר. לא יכלו לזמן אותנו נורמאלי? למה כל הבלאגן הזה? הנזקים החינוכיים שזה עושה לילדים שלנו, לילדי השכנים ולכל ילדי היישוב, אי אפשר לתקן. סתם לגרום לדור של ילדים לאי אמון במשטרה, לאי אמון במדינה, והכל בגלל אפס שיקול דעת של שוטרים. חבל".

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

ממשלת החמאס מאפשרת קריאות אללה וואכבר בשער שכם אבל דגל ישראל אסור

סילוואד: מאות בלתי מעורבים בצעדה לכיוון הבית של המחבל שחוסל באות הזדהות עימו.
מזהים את הפועל בניין שהעסקתם כי הוא הרבה יותר זול?

האלימות בשמאל לא פוסקת: אחרי שארגוני שמאל קיצוני קראו להגיע ולהתעמת עם ח"כ בן גביר - פעילי שמאל זרקו לעברו ביצים וניסו לתקוף אותו פיזית

עוד ציוצים...
הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק