ימינה או שמאלה? מתן כהנא: "לא שולל שת"פ עם מרצ"

מתן כהנא. צילום: עמנואל גרסטל
לאחר שמפלגת 'ימינה' הצביעה בעד פיזור הכנסת, אמר היום ח"כ מתן כהנא כי הוא לא פוסל הקמת ממשלה עם מפלגות השמאל

בהמשך להחלטת הכנסת שהתקבלה אתמול (רביעי) אשר הוגשה ע"י מפלגת יש עתיד – תלם, מרצ, בל"ד, תע"ל, חדש ומפלגת ימינה הקוראת לפיזור הכנסת, ברוב של 61 ח"כים אשר הצביעו בעד פיזור הכנסת.
אמר היום (חמישי) חה"כ מתן כהנא (ימינה) בראיון ל- כאן 11 כי הוא איננו פוסל שיתוף פעולה עם לפיד ומרצ, בממשלה אשר יקימו יחד.

בנצי גופשטיין מראשי עוצמה יהודית אמר בתגובה לדבריו של כהנא: ‏"אותו מתן כהנא פסל אותי ואת ברוך מרזל ואמר שלעולם לא יישב איתי. אבל מוכן לשבת עם לפיד ומרצ. הכהנא הזה לא צדק".

נראה כי המפלגות החלו במסע התעמולה לקראת הבחירות הקרובות לבוא, לאחר שחה"כ אביגדור ליברמן (ישראל ביתנו) התראיין ל'מקור ראשון'
ואמר: "נתניהו לא שייך לגוש הימין, הוא מסר את חברון לערפאת, חתם איתו על הסכמי וואי והעביר חלק משטחי C בפעימה ראשונה, תמך בהתנתקות, ביטל את פינוי חאן אל־אחמר למרות שבג"ץ פסק לפנות.

ושלוש פעמים רימה את הבוחרים שלו כשלא מימש את הבטחתו להחיל ריבונות על בקעת הירדן ואחר כך על ההתיישבות ביו"ש. מה הקשר שלו לימין? עכשיו הפרטנר הטבעי שלו זה מנסור עבאס, נציג התנועה האסלאמית, בן אדם שמתחבק עם ח'אלד משעל".

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

Twitter feed is not available at the moment.

הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק