ארגון להב"ה העומד בראש בראשות בנצי גופשטיין הוציא אמש סרטון קצר המסכם את השנה שעברה על ארגון להב"ה במספרים.
1,478 פניות נכנסו למוקד הארגון בשנה החולפת, 612 מקרי התבוללות של נשים שקשרו קשר רומנטי עם נכרים, זאת לעומת 70 מקרים של גברים שנקשרו לנשים שאינן יהודיות.
מתוך הנשים אשר טופלו על ידי ארגון להב"ה, ניתן לראות כי 142 מהן ילדות מתחת גיל 18. 16 מהן נשים נשואות וכי 9 מהן בנות שירות לאומי.
בארגון להב"ה מוסיפים כי בשנה החולפת הצליחו באמצעות ליווי צמוד לגרום ל139 בנות יהודיות לנתק את הקשר שלהן עם בני זוגן הגויים.
המספר הבולט ביותר הוא כי נכון לסוף שנת התש"פ 106 בנות הנמצאות בקשר עם גוי מתלבטות האם לסיים את הקשר או להמשיך את הקשר. הנתון המשמח ביותר שניתן לראות הוא כי 19 בנות עזבו את בן זוגן הערבי, ונישאו השנה באושר ליהודי.

עזבו את בן זוגן הערבי, נישאו השנה באושר ליהודי.עוד צוין בסרטון שבמהל השנה האחרונה הופצו 20,000 מדבקות וכ-240,000 פליירים העוסקים בהסברה על סכנת ההתבוללות, חולקו והופצו ברחבי הארץ. 9 אנשי צוות פועלים 24 שעות להצלת יהודיות,
4 עורכי דין מעניקים ייעוץ משפטי וייצוג בבתי משפט. זאת בנוסף לספר של ראש מערך תחום הטיפול בארגון, ענת גופשטיין שהוציא בחודש שעבר את הספר "מעפר קומי" ול-50 מאמרים בעלוני השבת. הסרטון נחתם בכתב האישום שקיבל הארגון בשנה האחרונה.