"אין לאף ראש ממשלה זכות לקבוע את גבולות הקבע של מדינת ישראל"

צילום: דוברות נחלה

תנועת נחלה תקיים ביום רביעי הקרוב (10.6) כינוס נגד תוכנית המאה, בקריאה להוריד את התוכנית לגמרי מסדר היום של הממשלה. האירוע יחל בשעה 19:00 ויתקיים בגן העצמאות שבירושלים. במהלך הכינוס ינאמו דמויות בולטות מבין מקימי ההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון: בני קצובר, אלייקים העצני, דניאלה וייס ונוספים.

במהלך הכינוס יזהירו הנואמים שתוכנית טראמפ עלולה להיות בכיה לדורות. "עם ישראל ברובו מתנגד נחרצות להקמת מדינה פלשתינאית בלב ארץ ישראל. על פי תוכנית טראמפ יש להעניק את הקרקע ששוחררה במלחמת ששת הימים למדינה הפלסטינית כאשר במקום קרקעות הישובים יקבלו הפלסטינים שטח בנגב".

כמו כן במהלך הערב יפרסמו בתנועת נחלה שורה של צעדים שבהם הם מתכוונים לנקוט על מנת לעצור את יישומה של התוכנית. בתנועה מתכננים לצאת בפעילות הסברתית נרחבת ופעילות שטח בכדי לרתום את הציבור למאבק. בנוסף, גרעיני התיישבות של תנועת נחלה נערכים להקמתם של ישובים חדשים בנקודות אסטרטגיות ברחבי יהודה ושומרון.

כתבות אחרונות
ימנים בטוויטר

ממשלת החמאס מאפשרת קריאות אללה וואכבר בשער שכם אבל דגל ישראל אסור

סילוואד: מאות בלתי מעורבים בצעדה לכיוון הבית של המחבל שחוסל באות הזדהות עימו.
מזהים את הפועל בניין שהעסקתם כי הוא הרבה יותר זול?

האלימות בשמאל לא פוסקת: אחרי שארגוני שמאל קיצוני קראו להגיע ולהתעמת עם ח"כ בן גביר - פעילי שמאל זרקו לעברו ביצים וניסו לתקוף אותו פיזית

עוד ציוצים...
הבהרה בעניין זכויות יוצרים

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים.
השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים"
אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: ‏‪[email protected]‬‏

תגובות

✎ תגובה באתר

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

✎ תגובה באמצעות פייסבוק